Čokoláda Michel Cluizel Vila Gracinda 67%

Neohodnoceno
129 Kč
Skladem (3 ks)

67% plantážní čokoláda z plantáže „Vila Gracinda“ na ostrově Svatého Tomáše. Konzistence hlaďounká, čokoláda je bohatá na sladké ovocné tóny. Ucítíme též náznak chuti pečených banánů, lékořice a rumu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoláda Michel Cluizel Premier Cru de Plantation Vila Gracinda Noir Forastero 67% 67% plantážní čokoláda z plantáže „Vila Gracinda“ na ostrově Svatého Tomáše. Konzistence hlaďounká, čokoláda je bohatá na sladké ovocné tóny. Ucítíme též náznak chuti pečených banánů, lékořice a rumu. Ostrov Svatého Tomáše leží na rovníku u pobřeží Afriky. Na živiny bohatá sopečná půda a přímořské klima společně s tropickou polohou z něj činí ideální místo na pěstování kakaa. Místní kakaovníky variety Forastero jsou známé svou dlouhotrvající chutí bohatou na ovocné a bylinné tóny. Ostrovu se někdy přezdívá Ostrov čokolády. Získaná ocenění z mezinárodních soutěží: zlatá medaile, Academy of Chocolate, 2016, kategorie „Best Dark Bean to Bar Under 80%“ Složení: kakao z plantáže Vila Gracinda,třtinový cukr, kakaové máslo, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů, mléka a lepku. Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá: pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného, přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu, nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata, a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Hmotnost a velikost: 70 g, 161×79×7 mm Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: